Personvern Politikk

Den oppdaterte ParsBiz-personvernerklæringen trer i kraft 7. august 2023.
Nytt sideinnhold:

  • Vi har oppdatert vår Seksjon for internasjonale dataoverføringer å legge til vår US Dept. of Commerce-sertifisering med EU-US Data Privacy Framework (EU-US DPF), UK-utvidelsen til EU-US DPF og Swiss-US Data Privacy Framework (Swiss-US DPF)

ParsBiz, LLC. og dets verdensomspennende tilknyttede selskaper og datterselskaper (samlet «ParsBiz» , «oss» , «vi» , «vår» ) er forpliktet til å beskytte personvernet ditt samtidig som det gir deg en positiv opplevelse på nettstedet vårt og ved bruk av våre produkter og tjenester.
Denne personvernerklæringen (" Merknad ") forklarer vår personvernpraksis og gir informasjon om hvordan og hvorfor vi samler inn, bruker og deler din personlige informasjon gjennom vår interaksjon med deg i forhold til våre produkter og tjenester, når du besøker nettsidene våre og tilhørende underordnede -domener (" Nettsted "), når du bruker vår skrivebordstelefon, IP-bordtelefon, mobilapplikasjoner, våre integrerte forretningsapper eller laboratorieløsningene våre (" Apper ") eller når du bruker våre skykommunikasjons- og samarbeidsløsninger (" Tjenester "). Varselet beskriver også valg som kan være tilgjengelige for deg angående bruk, tilgang, sletting og retting av dine personlige opplysninger.
Ytterligere informasjon om vår personlige informasjonspraksis kan gis i tilleggsvilkår og -betingelser, supplerende personvernerklæringer eller merknader gitt før eller på tidspunktet for datainnsamlingen.
HURTIGKOBLINGER
Vi anbefaler at du leser denne kunngjøringen i sin helhet for å sikre at du er fullstendig informert. Men hvis du bare ønsker å få tilgang til en bestemt del av denne kunngjøringen, kan du klikke på den relevante lenken nedenfor for å hoppe til den delen.
HVORDAN VI SAMLER PERSONOPPLYSNINGER DIN
  • Vi samler inn din personlige informasjon når du aktivt gir oss den gjennom din interaksjon med oss.
  • Vi kan automatisk samle inn personlig informasjon fra deg når du bruker appene og tjenestene våre, eller besøker nettsidene våre som bruker eller deltaker, inkludert opptak av kommunikasjon, når aktivert.
  • Vi kan motta personlig informasjon om deg fra en forretnings- eller kommersiell partner eller en annen bruker av appene og tjenestene våre.
  • Vi kan utlede eller utlede personlig informasjon basert på annen informasjon vi samler inn, for eksempel med tjenestefunksjoner som gir samtaleintelligens.
HVILKEN PERSONLIG INFORMASJON VI INNSAMLER
Personlig informasjon du aktivt oppgir til oss eller vi samler inn fra tredjeparter, forretningspartnere, andre brukere og tjenesteleverandører
Din kontaktinformasjon/identifikatorer:
  • Navn, brukernavn, e-postadresse, telefonnummer, identitetsdokumenter, IP-adresse og andre identifikatorer en bruker oppgir når de får tilgang til eller bruker tjenesten.
Din betalingsinformasjon:
  • Faktureringsnavn, adresse og kredittkort eller annen betalingsinformasjon.
Annen informasjon:
  • Sosiale medier-profiler, LinkedIn-URL-er og tilpassede profiler.

Personlig informasjon vi samler inn gjennom din interaksjon med ParsBiz, våre nettsider, apper og tjenester som bruker eller deltaker
Kontoinformasjon:
  • Kontoinnehaveres brukernavn og kontonummer, ParsBiz telefonnummer, språkpreferanse, tittel, avdeling.
Informasjon om din bruk av ikke-ParsBiz-tjenester gjennom integrasjoner med våre nettsider, apper og tjenester eller på annen måte:
  • Kontoinformasjon for sosiale medier, enkeltpåloggingstjenestetokener, Google/Apple/Microsoft-påloggingstokener.
Brukerinnhold:
  • Filer, ethvert kommunikasjonsinnhold eller annen informasjon du eller en annen bruker eller deltaker laster opp, gir, gir tilgang til eller implementerer på annen måte.

    *Merk at brukere og deltakere kontrollerer innholdet de leverer, og det kan inkludere enhver kategori av personlig informasjon.
Tjenestebruksdata:
  • Internet Protocol ("IP")-adresse, MAC-adresse, annen enhets-ID ("UDID"), enhetstype, operativsystemtype og versjon, klientversjon, type kamera, mikrofon eller høyttalere, tilkoblingstype og annen relatert informasjon.
  • Tilbakemeldinger fra brukere, bruksanalyse for interne funksjoner, brukslogger, identifikatorer for informasjonskapsler.
  • Trafikkdata om kommunikasjonen som foregår gjennom vår plattform (som chat, videokonferanser), nettverksovervåkingsdata.
  • Call Detail Records produsert av en telefonsamtale eller andre telekommunikasjonstransaksjoner. Call Detail Record inneholder ulike attributter for samtalen, for eksempel tid, varighet, fullføringsstatus, kildenummer og destinasjonsnummer.
  • Svindeldata som svartelistehistorikk og sikkerhetslogger.
  • Metadata som øktlogger og delta- og forlatetid for deltakere.
  • Loggdata inkludert IP-adresse, Internett-leverandør ("ISP"), nettlesertype, henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato-/tidsstempel og/eller klikkstrømdata.
  • Offentlig tilgjengelige data fra sluttbrukerkontoer.
Informasjon om geolokalisering:
  • Informasjon om hvor du befinner deg når du bruker tjenestene.
Opptak:
  • En bruker som er vert for et telefon- eller videokonferansemøte kan velge å ta opp økten, og i så fall er verten ansvarlig for å innhente nødvendig samtykke fra deg. ParsBiz hjelper verter med å få samtykke fra andre brukere ved å gi visuelle og lydsignaler for å varsle brukere om et opptak.
  • Som med alt brukerinnhold, kan opptak inneholde personlige data og kan lagres hos ParsBiz på forespørsel fra møteverten. En møtevert kan velge å lagre et opptak av et møte på vertens lokale lagringsenhet, ikke med ParsBiz. Når en vert velger å gjøre det, har ikke ParsBiz noen kontroll over opptaket. Transkripsjoner, som også kan inneholde personopplysninger, behandles på samme måte som opptak.
  • ParsBiz kan få tilgang til eller bruke opptaket eller transkripsjonene som er lagret hos oss som forespurt av verten eller kunden (som for eksempel å gi teknisk støtte), for å forbedre tjenestene våre, eller som på annen måte tillates av vår avtale med kunden.
SMS-meldinger :
  • Innhold i blokkerte SMS-meldinger som bryter spamreglene våre.
Kategori av personopplysninger
Eksempler
ParsBiz bruker disse personopplysningene til å:
Kontakt- og kontoinformasjon
Navn, brukernavn, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse og eventuelle andre identifikatorer en bruker oppgir når de får tilgang til eller bruker tjenesten
Kontoinnehaveres brukernavn og kontonummer
Faktureringsnavn og adresse for betalte tjenester
Telefonnummer for RC Office, språkpreferanse, tittel, avdeling
Opprett en kundekonto
Gi ParsBiz-tjenester
Kommuniser med en kunde
Svar på forespørsler om støtte
Marked til potensielle kunder
Informasjon om bruk av ikke-RC-tjenester gjennom integrasjoner eller annet
Kontoinformasjon for sosiale medier, enkeltpåloggingstokener, Google/Apple/Microsoft påloggingstokener
Opprett en kundekonto
Gi ParsBiz-tjenester
Kommuniser med en kunde
Svar på forespørsler om støtte
Marked til potensielle kunder
Betalingsinformasjon
Faktureringsnavn, adresse og kredittkort eller annen betalingsinformasjon
Tilbud, pris og annen informasjon om kjøpet ditt
Regningskontoinnehavere som abonnerer på betalte tilbud
Utledet eller avledet data:
  • Utledede eller avledede data kan inkludere et sammendrag av informasjon inkludert i innspilt innhold behandlet av samtaleintelligens. Brukere og deltakere kontrollerer innholdet de leverer.
Din kommunikasjon med oss:
  • Spørreundersøkelser, anrop (inkludert opptak), e-poster og meldinger osv.
HVORDAN VI BRUKER DIN PERSONLIGE INFORMASJON
Vi bruker din personlige informasjon til følgende formål: Kommunisere med deg; Bekreft identiteten din for å forhindre svindel i samsvar med gjeldende lov; Lag din konto; Gi deg ParsBiz-tjenester, inkludert svare på dine forespørsler om støtte; Utvikle og forbedre ParsBiz-tjenestene; Administrer din bestilling og vårt kundeforhold; Markedsføre og annonsere våre tjenester; Utføre undersøkelser; Gi intern opplæring og sikre kvalitetssikring; Forbedre og optimere interaksjonene dine med teamene våre; Koble deg til og optimaliser opplevelsen din ved å bruke nettstedet, appene og tjenestene våre; Gi kundene dashbord og rapporter; Gjennomføre svindel- og trusselanalyse og, oppdage og forhindre spam eller ulovlig eller fornærmende aktivitet eller andre brudd på vår
Vi kan bruke kunstig intelligens, maskinlæring eller annen lignende teknologi for å tilby, vedlikeholde, støtte og forbedre tjenestene våre.
Lovlig grunnlag for å behandle personopplysninger (bare EØS, Sveits og Storbritannia)
Når vi samler inn personopplysninger om deg i forbindelse med å tilby våre nettsider, apper eller tjenester innenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), Sveits og Storbritannia (UK), vil vårt lovlige grunnlag for å samle inn og bruke personopplysningene beskrevet ovenfor avhenge av den aktuelle personopplysningen og den spesifikke konteksten vi samler den inn i.
Vi vil normalt samle inn personopplysninger fra deg der vi trenger personopplysningene for å utføre en kontrakt med deg (f.eks. når du bestiller en tjeneste), eller der behandlingen er i våre legitime interesser og ikke overstyres av dine databeskyttelsesinteresser eller grunnleggende rettigheter og friheter (f.eks. til å markedsføre og tilby våre tjenester). I noen tilfeller kan vi også ha en juridisk forpliktelse til å samle inn og behandle de aktuelle personopplysningene (dvs. Data om tjenestebruk), eller vi kan behandle dine personopplysninger der vi har ditt samtykke til det. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst som instruert i kommunikasjonen eller i appene eller tjenestene, eller du kontakter oss som forklart nedenfor.
Begrenset bruk for APIer
ParsBizs bruk og overføring til andre apper av informasjon mottatt fra Googles APIer vil overholde Retningslinjer for brukerdata for Google API-tjenester , inkludert kravene til begrenset bruk.
COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGI
Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologi (samlet kalt "informasjonskapsler") for å samle inn og bruke personlig informasjon om deg. For mer informasjon om hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, funksjonene de utfører og hvordan du kan kontrollere informasjonskapsler, se vår Informasjonskapsel-varsel .
HVORDAN, HVORFOR OG HVILKEN PERSONLIG INFORMASJON DELER VI MED TREDJEPART
Vi kan dele og avsløre din personlige informasjon (som identifisert i avsnittet Hvilken personlig informasjon vi samler inn utelukkende for legitime forretnings- eller juridiske formål som beskrevet i denne kunngjøringen og i samsvar med gjeldende lov, med følgende tredjeparter:
  • ParsBiz eller noen av dets verdensomspennende tilknyttede selskaper. En liste over våre nåværende konsernselskaper er tilgjengelig på våre offentlige registreringer .
  • Forretningspartnere (f.eks. forhandlere og andre autoriserte tredjepartsagenter) for å markedsføre eller selge våre tjenester;
  • Tjenesteleverandører, entreprenører, leverandører eller agenter som opererer på våre vegne for å:
    • drifte, levere, forbedre og tilpasse våre nettsteder, apper og tjenester;
    • Tilby støtte og tekniske tjenester;
    • sende markedsføring og annen operasjonell kommunikasjon relatert til våre nettsteder, apper og tjenester;
    • Håndheve våre retningslinjer for akseptabel bruk;
    • Gjennomføre analyser for å forbedre opplevelsen din ved å bruke ParsBiz nettsteder, apper og tjenester; og
    • Gi tilbud og annonser til kunder basert på deres interesser og interaksjoner med oss.
  • Eventuelle tredjeparter som en del av, eller i forbindelse med, en faktisk eller potensiell forretningstransaksjon, for eksempel et salg, fusjon, oppkjøp, joint venture, finansiering, bedriftsendring, omorganisering eller insolvens, konkurs eller konkurs;
  • Rettshåndhevende byråer, regulatoriske eller statlige organer, eller andre tredjeparter for å svare på juridiske prosesser, overholde enhver juridisk forpliktelse; beskytte eller forsvare våre rettigheter, interesser eller eiendom eller tredjeparters rettigheter; eller forhindre eller undersøke forseelser i forbindelse med nettstedet, appene eller tjenestene våre; og/eller
  • Andre tredjeparter med ditt samtykke.
HVORDAN VI RESPEKTERER DINE PERSONVERN
Vi gir deg muligheten til å få tilgang til, gjennomgå, endre og slette din personlige informasjon som vi behandler.
Forespørsler fra sluttbrukere angående personopplysninger vi behandler på vegne av våre kunder som databehandler
Generelt, når vi behandler innholdet i kommunikasjon som taleposter, fakser, opptak osv. i forbindelse med våre tjenester, gjør vi det på vegne av våre kunder og i samsvar med deres instruksjoner som databehandler. Dette betyr at hvis du tror at ParsBiz kan ha samlet inn eller lagret personlig informasjon om deg på vegne av en ParsBiz-kunde som databehandler, eller hvis du ønsker å få tilgang til, gjennomgå, endre eller slette innhold i kommunikasjonen din, i henhold til gjeldende lov eller på annen måte, du bør rette forespørselen din til den kunden.
Dine ekstra personvernrettigheter som EØS/UK/Sveits bosatt
  • Tilgang : Du kan be om mer informasjon om personopplysningene vi har om deg. Du kan be om å laste ned en kopi av personopplysningene.
  • Retting : Hvis du mener at noen personopplysninger vi har om deg er feil eller ufullstendige, kan du be om at vi endrer, korrigerer eller supplerer dataene. Hvis du er kunde, kan du også rette noe av denne informasjonen direkte ved å logge inn på tjenestekontoen din. Vennligst kontakt oss så snart som mulig hvis du oppdager noen unøyaktighet eller ufullstendighet.
  • Innvending : Du kan gi oss beskjed om at du protesterer mot innsamling eller behandling av personopplysningene dine for bestemte formål.
  • Begrensning av behandling : Du kan be oss om å begrense videre behandling av dine personopplysninger. (Dette betyr bare at du kan be oss om å slutte å bruke det av de grunnene vi har brukt det.) Dette kan bety at vi må slette kontoen din.
  • Sletting : Du kan be om at vi sletter noen eller alle dine personlige opplysninger fra systemene våre. Du kan også slette noe av denne informasjonen direkte ved å logge på tjenestekontoen din, hvis du er kunde.
  • Portabilitet : Du kan be om en nedlastbar kopi av din personlige informasjon i et maskinlesbart format. Du kan også be om at vi overfører dataene til noen andre der det er teknisk mulig.
  • Tilbaketrekking av samtykke : Hvis du har samtykket til vår bruk av personopplysninger for et bestemt formål, har du rett til å ombestemme deg når som helst. En slik avgjørelse vil ikke påvirke noen behandling som allerede har funnet sted, og den vil heller ikke påvirke behandlingen av dine personopplysninger utført i avhengighet av andre lovlige behandlingsgrunner enn samtykke. Å trekke tilbake samtykket ditt kan bety at tilgangen din til tjenestene vil bli begrenset eller suspendert, og kontoene dine kan bli avsluttet, alt ettersom. Der du trekker tilbake ditt samtykke, men vi bruker informasjonen din fordi vi eller en tredjepart (f.eks. din arbeidsgiver) har en legitim interesse i å gjøre det, eller vi har et annet rettslig grunnlag for å bruke informasjonen din (for eksempel oppfylle en kontrakt med deg) ), kan vi fortsette å behandle informasjonen din, med forbehold om dine rettigheter til å få tilgang til og kontrollere informasjonen din.
  • Rett til å sende inn klage: Du har rett til å sende inn en klage på ParsBiz sin praksis med hensyn til din personlige informasjon til din tilsynsmyndighet (kontaktinformasjon tilgjengelig her: for EU ; til Storbritannia ; og for Sveits ).
  • Ingen automatisert beslutningstaking: Vi tar ikke beslutninger om deg basert utelukkende på automatisert behandling, inkludert profilering; visse funksjoner i tjenestene våre kan imidlertid brukes av våre kunder til beslutningsformål.
Dine ekstra personvernrettigheter som innbygger i enkelte amerikanske stater
Rettighetene beskrevet i denne delen gjelder bare hvis du er bosatt i en stat i USA som har en gjeldende og effektiv personvernlovgivning som gir rettighetene nedenfor.
  • Dataportabilitet : Du kan be om en nedlastbar kopi av din personlige informasjon i et maskinlesbart format. Du kan også be om at vi overfører dataene til noen andre der det er teknisk mulig.
  • Kunnskap og tilgang : Du kan ha rett til å vite mer om personopplysninger som vi har samlet inn og avslørt i løpet av de foregående 12 månedene. Du kan kanskje få tilgang til, motta detaljer om innsamling, formålet med behandlingen og eventuell deling som kan ha skjedd.
  • Sletting : Du har rett til å be ParsBiz om å slette personopplysningene vi har samlet inn om deg under visse omstendigheter.
  • Ikke-diskriminering for utøvelse av dine personvernrettigheter : Du har rett til ikke å motta diskriminerende behandling av ParsBiz for utøvelse av dine personvernrettigheter.
  • Retting: Hvis du mener at noen personopplysninger vi har om deg er feil eller ufullstendige, kan du be om at vi endrer, korrigerer eller supplerer dataene. Du kan også rette noe av denne informasjonen direkte ved å logge på kontoen din, hvis du er kunde. Vennligst kontakt oss så snart som mulig hvis du oppdager noen unøyaktighet eller ufullstendighet.
  • Velge bort salg eller deling av din personlige informasjon: Du har rett til å be ParsBiz om å slutte å dele din personlige informasjon for formålet med adferdsbasert reklame på tvers av kontekster eller målrettet annonsering. Du kan velge bort informasjonskapselidentifikatorene dine for denne typen deling ved å slå på Global Privacy Control på nettlesernivå. ParsBiz selger ikke din personlige informasjon slik det kan være vanlig å forstå. Du kan imidlertid velge bort at din personlige informasjon deles med visse leverandører som vi bruker for å gi innsikt om brukerinteraksjoner med nettstedet vårt og for å levere annonser til deg.
  • Ingen automatisert beslutningstaking: Vi tar ingen beslutninger om deg basert utelukkende på automatisert behandling, inkludert profilering; visse funksjoner i tjenestene våre kan imidlertid brukes av våre kunder til beslutningsformål.
Vi vil ikke dele dine personlige opplysninger med tredjeparter for tredjeparters direkte markedsføringsformål med mindre du har samtykket til slik utlevering.
Vi vil bekrefte forespørselen din med ditt navn og e-post. Avhengig av arten av forespørselen din, kan vi trenge tilleggsinformasjon for å bekrefte identiteten din. Du kan autorisere en agent til å fremsette en forespørsel på dine vegne om å utøve personvernrettighetene dine i henhold til gjeldende personvernlover i California.
Hvis du er bosatt i Colorado, kan du ha rett til å anke ParsBizs avslag på en forespørsel om individuelle rettigheter.
For å utøve dine rettigheter eller for å la din autoriserte agent utøve dine rettigheter, vennligst send inn, eller få din autoriserte agent til å sende inn, en billett gjennom vår Forespørselsportal for datasubjekttilgang , eller kontakt vårt personvernteam på Support@ParsBiz.com .
Meld deg av fra vår e-postliste
Du kan administrere kommunikasjonspreferansene dine ved hjelp av følgende metoder:
Disse valgene gjelder ikke tjenestevarsler eller annen nødvendig kommunikasjon som anses som en del av enkelte apper og tjenester, som du kan motta med jevne mellomrom, med mindre du slutter å bruke eller kansellerer appen eller tjenesten i samsvar med vilkårene og betingelsene.
HVORDAN VI HOLDER DIN PERSONLIGE INFORMASJON SIKKER
Det er viktig for oss å holde informasjonen din sikker. Vi har tatt passende skritt utformet for å redusere risikoen for at din personlige informasjon kan bli gjenstand for tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring, endring eller ødeleggelse.
For mer informasjon om ParsBiz sikkerhetstiltak, vennligst besøk Security Trust Center .
HVOR LENGE VI BEHOLDER DIN PERSONLIGE INFORMASJON
Vi vil ikke beholde personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene som informasjonen opprinnelig ble samlet inn for, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov, av juridiske, skattemessige eller regulatoriske årsaker, eller andre legitime og lovlige forretningsformål. .
Der vi ikke har noe pågående legitimt forretningsbehov for å behandle personopplysningene dine, vil vi enten slette eller anonymisere dem.
INTERNASJONALE DATAOVERFØRINGER
Dine personopplysninger kan bli overført til og behandlet i andre land enn landet du er bosatt i. Spesifikt kan informasjon som samles inn i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS") og Storbritannia, overføres til og lagres på våre servere i USA og Sveits, og potensielt i andre land der konsernselskapene våre og tredjeparts tjenesteleverandører og partnere opererer. Disse landene kan ha databeskyttelseslover som er forskjellige fra lovene i landet ditt (og i noen tilfeller er de kanskje ikke like beskyttende).
Data Privacy Frameworks (EU-US DPF, UK Extension, Swiss-US DPF)
ParsBiz LLC. overholder EU-US Data Privacy Framework (EU-US DPF), UK-utvidelsen til EU-US DPF og Swiss-US Data Privacy Framework (Swiss-US DPF) som fastsatt av US Department of Commerce. ParsBiz har sertifisert overfor det amerikanske handelsdepartementet at de overholder EU-US Data Privacy Framework Principles (EU-US DPF Principles) med hensyn til behandling av personopplysninger mottatt fra EU i avhengighet av EU-US DPF og fra Storbritannia (og Gibraltar) i avhengighet av Storbritannias utvidelse til EU-US DPF. ParsBiz har sertifisert overfor det amerikanske handelsdepartementet at de følger de sveitsisk-amerikanske datavernrammeprinsippene (Swiss-US DPF Principles) med hensyn til behandling av personopplysninger mottatt fra Sveits i avhengighet av Sveits-US DPF. Hvis det er noen konflikt mellom vilkårene i denne personvernerklæringen og EU-US DPF-prinsippene og/eller Sveits-US DPF-prinsippene, skal prinsippene gjelde. For å lære mer om Data Privacy Framework (DPF)-programmet, og for å se vår sertifisering, vennligst besøk https://www.dataprivacyframework.gov/ .
Data behandlet og formål med databehandling
Vennligst se de relevante delene av denne kunngjøringen, delene HVILKEN PERSONLIG INFORMASJON VI INNSAMLER og HVORDAN VI BRUKER DIN PERSONLIGE INFORMASJON , for informasjon om datakategoriene som behandles av ParsBiz som behandlingsansvarlig på våre egne vegne og formålene.
Som en behandler for våre kunder, behandler ParsBiz personopplysninger som kunder velger å sende til tjenestene som kundegenerert innhold, samtaledetaljer, bruksdata og kontoinformasjon. Formålet med slik behandling er levering, vedlikehold, støtte og forbedring av tjenestene.
Type tredjeparter som ParsBiz utleverer personopplysninger og formål til
Vennligst se den relevante delen av denne kunngjøringen: HVORDAN, HVORFOR OG HVILKEN PERSONLIG INFORMASJON DELER VI MED TREDJEPART for mer informasjon om typen tredjeparter som ParsBiz utleverer personopplysninger til og til hvilke formål.
Uavhengig regressmekanisme
Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående denne kunngjøringen, kan du kontakte oss på privacy@ParsBiz.com . I samsvar med EU-US DPF og UK Extension to EU-US DPF og Swiss-US DPF, forplikter ParsBiz seg til å samarbeide og følge rådene fra panelet som er opprettet av EUs databeskyttelsesmyndigheter (DPAs) og UK Information Commissioner's Office (ICO) og Gibraltar Regulatory Authority (GRA) og den sveitsiske føderale databeskyttelses- og informasjonskommissæren (FDPIC) med hensyn til uløste klager angående vår håndtering av personopplysninger mottatt i avhengighet av EU-US DPF og Storbritannia Utvidelse til EU-US DPF og Sveits-US DPF. Under visse forhold kan enkeltpersoner påberope seg bindende voldgift gjennom Data Privacy Framework Panel. For mer informasjon, se vedlegg I til EU-US Data Privacy Framework Principles.
Håndhevingsmyndigheten
Federal Trade Commission har jurisdiksjon over ParsBizs overholdelse av EU-US Data Privacy Framework (EU-US DPF) og UK-utvidelsen til EU-US DPF, og Swiss-US Data Privacy Framework (Swiss-US DPF).
Lovlige forespørsler om personlig informasjon
Vær snill å se https://www.ParsBiz.com/legal/policies/data-request-guidelines.html for informasjon om hvordan ParsBiz reagerer på lovlige forespørsler fra offentlige myndigheter om at ParsBiz avslører personlig informasjon.
Individuelle rettigheter til tilgang og til å begrense bruk og avsløring
Vennligst se den relevante delen i denne kunngjøringen HVORDAN VI RESPEKTERER DINE PERSONVERN for informasjon om hvordan enkeltpersoner kan utøve sine rettigheter til å få tilgang til deres personopplysninger og for å begrense bruken og utleveringen av deres personopplysninger.
Ansvar for videreoverføringer
I sammenheng med en videre overføring har ParsBiz ansvaret for behandlingen av personopplysninger den mottar under EU-US DPF, UK Extension to EU-US DPF, og Swiss-US DPF og overfører deretter til en tredjepart som handler som agent på dens vegne. ParsBiz skal forbli ansvarlig under EU-US DPF-prinsippene hvis agenten behandler slik personlig informasjon på en måte som er i strid med prinsippene, med mindre ParsBiz beviser at den ikke er ansvarlig for hendelsen som forårsaket skaden.
Standard kontraktsmessige klausuler
ParsBiz har tatt (i) passende sikkerhetstiltak, inkludert overholdelse av standardkontraktsklausulene vedtatt av EU-kommisjonen for overføring av dine personopplysninger utenfor EØS, Storbritannia og Sveits til ParsBiz, og (ii) ytterligere tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at personlig informasjon forblir beskyttet i samsvar med denne erklæringen og eventuelle gjeldende lover.
BARNENS PERSONVERN
ParsBiz tilbyr ikke bevisst produkter eller tjenester direkte til barn under 16 år, eller samler inn eller ber bevisst om personlig informasjon fra eller om barn under 16 år utenfor skoletilbudet, som er underlagt Barnas COPPA-varsel . Hvis du mener at et barn under 16 år har avslørt personlig informasjon til ParsBiz utenfor skoletilbudet, vennligst kontakt Support@ParsBiz.com .
Hvis du har mottatt en møteinvitasjon for barnet ditt fra en lærer eller skole, eller for informasjon om hvordan ParsBiz håndterer personopplysninger som en del av skoletilbudet, vennligst besøk: www.ParsBiz.com/legal/childrens-privacy-notice-school-parental-notification .
TREDJEPARTS SIDER
Denne kunngjøringen gjelder ikke for, og vi er heller ikke ansvarlige for, personvernet, informasjonen eller annen praksis til tredjeparter, inkludert tredjeparter som driver et nettsted eller tjeneste som nettstedet eller appene lenker til, inkludert men ikke begrenset til sosiale medier. Inkluderingen av en lenke på nettstedet eller appene innebærer ikke at vi støtter det koblede nettstedet eller tjenesten. Du bør sjekke personvernerklæringen til disse nettstedene før du oppgir din personlige informasjon til dem.
BLOGGER OG FORA
Nettstedet vårt tilbyr offentlig tilgjengelige blogger eller fellesskapsfora. Du bør være klar over at all informasjon du gir i disse områdene er offentlig og kan leses, samles inn og brukes av andre som har tilgang til dem og kan forbli på det offentlige forumet på ubestemt tid. For å be om fjerning av din personlige informasjon fra vår blogg eller fellesskapsforum, kan du sende inn en forespørsel via vår nettportal. I noen tilfeller kan vi kanskje ikke fjerne din personlige informasjon, i så fall vil vi gi deg beskjed hvis vi ikke kan gjøre det og hvorfor. Vi oppfordrer alle brukere til å utvise forsiktighet når de oppgir personlig informasjon i blogger og fellesskapsfora.
OPPDATERINGER TIL DENNE MELDINGEN
Vi kan oppdatere denne merknaden fra tid til annen som svar på endret juridisk, teknisk eller forretningsmessig utvikling. Hvis vi gjør endringer i merknaden vår, vil vi legge ut disse endringene på denne siden i tillegg til å oppdatere «Sist oppdatert» eller ikrafttredelsesdato øverst på denne nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil vi varsle deg enten ved å sende deg en e-post eller ved å legge ut et varsel om slike endringer tydelig på denne siden før slike vesentlige endringer trer i kraft.

KONTAKT OSS
Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående denne kunngjøringen, vennligst send en e-post til vår databeskyttelsesansvarlige på Support@ParsBiz.com. Eller du kan skrive til oss på:
ParsBiz, LLC.
Attn: ParsBiz Chief Privacy Officer
1453 3rd Street Promenade,
Santa Monica, California 90401
USA