Integritet Politik

Det uppdaterade ParsBiz-sekretessmeddelandet träder i kraft den 7 augusti 2023.
Nytt sidinnehåll:

  • Vi har uppdaterat vår Sektionen för internationella dataöverföringar för att lägga till vår US Dept. of Commerce-certifiering med EU-US Data Privacy Framework (EU-US DPF), UK Extension till EU-US DPF och Swiss-US Data Privacy Framework (Swiss-US DPF)

ParsBiz, LLC. och dess världsomspännande dotterbolag och dotterbolag (tillsammans "ParsBiz" , "oss" , "vi" , "vår" ) är angelägna om att skydda din integritet samtidigt som du får en positiv upplevelse på vår webbplats och när du använder våra produkter och tjänster.
Detta integritetsmeddelande (" Meddelande ") förklarar vår sekretesspraxis och ger information om hur och varför vi samlar in, använder och delar din personliga information genom vår interaktion med dig i relation till våra produkter och tjänster, när du besöker våra webbplatser och tillhörande sub -domäner (" Webbplats "), när du använder vår stationära dator, IP-bordstelefon, mobilapplikationer, våra integrerade affärsappar eller våra labblösningar (" Appar ") eller när du använder våra molnkommunikations- och samarbetslösningar (" Tjänster "). Meddelandet beskriver också val som kan vara tillgängliga för dig när det gäller användning, åtkomst, radering och rättelse av din personliga information.
Ytterligare information om vår praxis för personlig information kan tillhandahållas i kompletterande villkor, kompletterande sekretesspolicyer eller meddelanden som tillhandahålls före eller vid tidpunkten för datainsamlingen.
SNABBLÄNKAR
Vi rekommenderar att du läser detta meddelande i sin helhet för att säkerställa att du är fullständigt informerad. Men om du bara vill komma åt ett visst avsnitt av detta meddelande, kan du klicka på den relevanta länken nedan för att hoppa till det avsnittet.
HUR VI SAMLAR IN DINA PERSONUPPGIFTER
  • Vi samlar in din personliga information när du aktivt tillhandahåller den till oss genom din interaktion med oss.
  • Vi kan automatiskt samla in personlig information från dig när du använder våra appar och tjänster, eller besöker våra webbplatser som användare eller deltagare, inklusive inspelning av kommunikation, när det är aktiverat.
  • Vi kan få personlig information om dig från en affärs- eller kommersiell partner eller en annan användare av våra appar och tjänster.
  • Vi kan härleda eller härleda personlig information baserat på annan information vi samlar in, till exempel med tjänstefunktioner som tillhandahåller konversationsintelligens.
VILKEN PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN
Personlig information som du aktivt tillhandahåller till oss eller som vi samlar in från tredje part, affärspartners, andra användare och tjänsteleverantörer
Dina kontaktuppgifter/identifierare:
  • Namn, användarnamn, e-postadress, telefonnummer, identitetshandlingar, IP-adress och alla andra identifierare som en användare tillhandahåller när de får åtkomst till eller använder tjänsten.
Din betalningsinformation:
  • Faktureringsnamn, adress och kreditkorts- eller annan betalningsinformation.
Annan information:
  • Sociala medieprofiler, LinkedIn-URL:er och anpassade profiler.

Personlig information som vi samlar in genom din interaktion med ParsBiz, våra webbplatser, appar och tjänster som användare eller deltagare
Kontoinformation:
  • Kontoinnehavares användarnamn och kontonummer, ParsBiz telefonnummer, språkinställning, titel, avdelning.
Information om din användning av icke-ParsBiz-tjänster genom integrationer med våra webbplatser, appar och tjänster eller på annat sätt:
  • Kontoinformation för sociala medier, tjänstetoken för enkel inloggning, inloggningstoken för Google/Apple/Microsoft.
Användarinnehåll:
  • Filer, allt kommunikationsinnehåll eller annan information som du eller en annan användare eller deltagare laddar upp, tillhandahåller, ger åtkomst till eller implementerar på annat sätt.

    *Observera att användare och deltagare kontrollerar innehållet som de tillhandahåller, och det kan inkludera alla kategorier av personlig information.
Tjänstanvändningsdata:
  • Internetprotokoll ("IP")-adress, MAC-adress, annan enhets-ID ("UDID"), enhetstyp, operativsystemtyp och version, klientversion, typ av kamera, mikrofon eller högtalare, anslutningstyp och annan relaterad information.
  • Användarfeedback betyg, analys av interna funktioner, användningsloggar, cookie-identifierare.
  • Trafikdata om kommunikationen som sker via vår plattform (som chatt, videokonferenser), nätverksövervakningsdata.
  • Call Detail Records producerade av ett telefonsamtal eller andra telekommunikationstransaktioner. Call Detail Record innehåller olika attribut för samtalet, såsom tid, varaktighet, slutförandestatus, källnummer och destinationsnummer.
  • Bedrägeridata som svartlistad historik och säkerhetsloggar.
  • Metadata som sessionsloggar och deltagarnas anslutnings- och avgångstid.
  • Loggdata inklusive IP-adress, Internetleverantör ("ISP"), webbläsartyp, hänvisnings-/utgångssidor, operativsystem, datum-/tidsstämpel och/eller klickströmsdata.
  • Offentligt tillgänglig data från slutanvändarkonton.
Geolokaliseringsinformation:
  • Information om var du befinner dig när du använder tjänsterna.
Inspelningar:
  • En användare som är värd för ett telefon- eller videokonferensmöte kan välja att spela in sessionen, och i så fall ansvarar värden för att inhämta eventuellt samtycke från dig. ParsBiz hjälper värdar att få medgivande från andra användare genom att tillhandahålla visuella och ljudsignaler för att varna användare om en inspelning.
  • Som med allt användarinnehåll kan inspelningar innehålla personuppgifter och kan lagras hos ParsBiz på begäran av mötesvärden. En mötesvärd kan välja att lagra en inspelning av ett möte på värdens lokala lagringsenhet, inte med ParsBiz. När en värd väljer att göra det har ParsBiz ingen kontroll över inspelningen. Avskrifter, som även kan innehålla personuppgifter, behandlas på samma sätt som inspelningar.
  • ParsBiz kan komma åt eller använda inspelningen eller transkriptionerna som lagras hos oss på begäran av värden eller kunden (såsom tillhandahållande av teknisk support), för att förbättra våra tjänster eller på annat sätt tillåtet enligt vårt avtal med kunden.
SMS-meddelanden :
  • Innehåll i blockerade SMS-meddelanden som bryter mot våra skräppostregler.
Kategori av personuppgifter
Exempel
ParsBiz använder dessa personuppgifter för att:
Kontakt- och kontoinformation
Namn, användarnamn, e-postadress, telefonnummer, IP-adress och andra identifierare som en användare tillhandahåller när de går åt eller använder tjänsten
Kontoinnehavares användarnamn och kontonummer
Faktureringsnamn och adress för betaltjänster
Telefonnummer till RC Office, språkinställning, titel, avdelning
Skapa ett kundkonto
Tillhandahålla ParsBiz-tjänster
Kommunicera med en kund
Svara på förfrågningar om support
Marknad till potentiella kunder
Information om användning av icke-RC-tjänster genom integrationer eller på annat sätt
Kontoinformation för sociala medier, tjänstetoken för enkel inloggning, inloggningstoken för Google/Apple/Microsoft
Skapa ett kundkonto
Tillhandahålla ParsBiz-tjänster
Kommunicera med en kund
Svara på förfrågningar om support
Marknad till potentiella kunder
Betalningsinformation
Faktureringsnamn, adress och kreditkorts- eller annan betalningsinformation
Erbjudande, pris och annan information om ditt köp
Fakturakontoinnehavare som prenumererar på betalerbjudanden
Härledda eller härledda data:
  • Härledda eller härledda data kan inkludera en sammanfattning av information som ingår i inspelat innehåll som bearbetas av konversationsunderrättelser. Användare och deltagare kontrollerar innehållet de tillhandahåller.
Din kommunikation med oss:
  • Enkäter, samtal (inklusive inspelningar), mejl och meddelanden, etc.
HUR VI ANVÄNDER DINA PERSONUPPGIFTER
Vi använder din personliga information för följande ändamål: Kommunicera med dig; Verifiera din identitet för att förhindra bedrägeri i enlighet med tillämplig lag; Skapa ditt konto; Ge dig ParsBiz-tjänster inklusive svara på dina förfrågningar om support; Utveckla och förbättra ParsBiz-tjänsterna; Hantera din beställning och vår kundrelation; Marknadsföra och marknadsföra våra tjänster; Utföra undersökningar; Ge intern utbildning och säkerställa kvalitetssäkring; Förbättra och optimera din interaktion med våra team; Anslut dig till och optimera din upplevelse med vår webbplats, appar och tjänster; Ge kunderna instrumentpaneler och rapporter; Genomför bedrägeri- och hotanalys och, upptäck och förhindra spam eller olaglig eller kränkande aktivitet eller andra kränkningar av vår
Vi kan använda artificiell intelligens, maskininlärning eller annan liknande teknik för att tillhandahålla, underhålla, stödja och förbättra våra tjänster.
Laglig grund för behandling av personuppgifter (endast EES, Schweiz och Storbritannien)
När vi samlar in personlig information om dig i samband med att vi erbjuder vår webbplats, appar eller tjänster inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), Schweiz och Storbritannien (UK), kommer vår lagliga grund för att samla in och använda den personliga information som beskrivs ovan att bero på den berörda personliga informationen och det specifika sammanhang i vilket vi samlar in den.
Vi kommer normalt att samla in personlig information från dig där vi behöver den personliga informationen för att utföra ett avtal med dig (t.ex. när du beställer en tjänst), eller där behandlingen ligger i vårt legitima intresse och inte åsidosätts av dina dataskyddsintressen eller grundläggande rättigheter och friheter (t.ex. att marknadsföra och tillhandahålla våra tjänster). I vissa fall kan vi också ha en rättslig skyldighet att samla in och behandla personuppgifterna i fråga (dvs. Data om tjänstanvändning) eller så kan vi behandla dina personuppgifter där vi har ditt samtycke till det. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke enligt instruktionerna i kommunikationen eller i apparna eller tjänsterna, eller så kontaktar du oss enligt beskrivningen nedan.
Begränsad användning för API:er
ParsBiz användning och överföring till någon annan app av information som tas emot från Googles API:er kommer att följa Användardatapolicy för Google API-tjänster , inklusive kraven för begränsad användning.
COOKIES OCH LIKNANDE TEKNIK
Vi använder cookies och liknande spårningsteknik (sammantaget "cookies") för att samla in och använda personlig information om dig. För mer information om vilka typer av cookies vi använder, vilka funktioner de utför och hur du kan kontrollera cookies, se vår Cookiemeddelande .
HUR, VARFÖR OCH VILKEN PERSONLIG INFORMATION VI DELAR MED TREDJE PART
Vi kan komma att dela och avslöja din personliga information (som identifierats i avsnittet Vilken personlig information vi samlar in enbart för legitima affärs- eller juridiska ändamål enligt beskrivningen i detta meddelande och i enlighet med tillämplig lag, med följande tredje parter:
  • ParsBiz eller någon av dess världsomspännande dotterbolag. En lista över våra nuvarande koncernbolag finns tillgänglig på våra offentliga anmälningar .
  • Affärspartners (t.ex. återförsäljare och andra auktoriserade tredjepartsagenter) för att marknadsföra eller sälja våra tjänster;
  • Tjänsteleverantörer, entreprenörer, leverantörer eller agenter som verkar för vår räkning för att:
    • driva, leverera, förbättra och anpassa våra webbplatser, appar och tjänster;
    • Tillhandahålla support och tekniska tjänster;
    • Skicka marknadsföring och annan operativ kommunikation relaterad till våra webbplatser, appar och tjänster;
    • Genomför vår policy för acceptabel användning;
    • Genomför analyser för att förbättra din upplevelse av att använda ParsBiz webbplatser, appar och tjänster; och
    • Ge erbjudanden och annonser till kunder baserat på deras intressen och interaktioner med oss.
  • Tredje parter som en del av, eller i samband med, en faktisk eller framtida företagsaffär, såsom en försäljning, fusion, förvärv, joint venture, finansiering, företagsförändring, omorganisation eller insolvens, konkurs eller konkurs;
  • Brottsbekämpande myndigheter, tillsyns- eller statliga organ, eller andra tredje parter för att svara på rättsliga processer, följa alla juridiska skyldigheter; skydda eller försvara våra rättigheter, intressen eller egendom eller tredje parts; eller förhindra eller undersöka fel i samband med webbplatsen, apparna eller våra tjänster; och/eller
  • Andra tredje parter med ditt samtycke.
HUR VI RESPEKTERAR DINA INTEGRITETSRÄTTIGHETER
Vi ger dig möjlighet att komma åt, granska, ändra och radera din personliga information som vi behandlar.
Förfrågningar från slutanvändare angående personlig information som vi behandlar på uppdrag av våra kunder som databehandlare
I allmänhet, när vi behandlar innehållet i kommunikation såsom röstmeddelanden, fax, inspelningar etc. i samband med våra tjänster, gör vi det på uppdrag av våra kunder och i enlighet med deras instruktioner som databehandlare. Detta betyder att om du tror att ParsBiz kan ha samlat in eller lagrat personlig information om dig för en ParsBiz-kunds räkning som databehandlare eller om du vill komma åt, granska, ändra eller ta bort något innehåll i din kommunikation, enligt tillämplig lag eller på annat sätt, du bör rikta din begäran till den kunden.
Dina ytterligare integritetsrättigheter som bosatt i EES/UK/Schweiz
  • Åtkomst : Du kan begära mer information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan begära att få ladda ner en kopia av personuppgifterna.
  • Rättelse : Om du anser att någon personlig information vi har om dig är felaktig eller ofullständig kan du begära att vi ändrar, korrigerar eller kompletterar uppgifterna. Om du är kund kan du även korrigera en del av denna information direkt genom att logga in på ditt Servicekonto. Kontakta oss så snart som möjligt om du upptäcker några felaktigheter eller ofullständigheter.
  • Invändning : Du kan meddela oss att du invänder mot insamling eller behandling av dina personuppgifter för vissa ändamål.
  • Begränsning av behandling : Du kan be oss att begränsa ytterligare behandling av dina personuppgifter. (Detta betyder bara att du kan be oss att sluta använda det av de skäl som vi har använt det.) Detta kan innebära att vi måste ta bort ditt konto.
  • Radering : Du kan begära att vi raderar en del eller all din personliga information från våra system. Du kan också radera en del av denna information direkt genom att logga in på ditt Servicekonto, om du är kund.
  • Portabilitet : Du kan be om en nedladdningsbar kopia av din personliga information i ett maskinläsbart format. Du kan också begära att vi överför uppgifterna till någon annan där det är tekniskt möjligt.
  • Återkallande av samtycke : Om du har samtyckt till vår användning av personlig information för ett specifikt ändamål, har du rätt att ändra dig när som helst. Ett sådant beslut kommer inte att påverka någon behandling som redan har ägt rum och inte heller kommer det att påverka behandlingen av dina personuppgifter som utförs med stöd av andra lagliga behandlingsgrunder än samtycke. Att återkalla ditt samtycke kan innebära att din åtkomst till tjänsterna kommer att begränsas eller stängas av, och dina konton kan avslutas, beroende på vad som är tillämpligt. Där du återkallar ditt samtycke, men vi använder din information för att vi eller en tredje part (t.ex. din arbetsgivare) har ett berättigat intresse av att göra det, eller vi har annan rättslig grund för att använda din information (till exempel fullgöra ett avtal med dig ), kan vi fortsätta att behandla din information, med förbehåll för dina rättigheter att få tillgång till och kontrollera din information.
  • Rätt att lämna in klagomål: Du har rätt att lämna in ett klagomål om ParsBiz' praxis med avseende på din personliga information till din tillsynsmyndighet (kontaktuppgifter finns här: för EU ; för Storbrittanien ; och för Schweiz ).
  • Inget automatiskt beslutsfattande: Vi tar inte beslut om dig baserat enbart på automatiserad behandling, inklusive profilering; dock kan vissa funktioner i våra tjänster användas av våra kunder i beslutsfattande syfte.
Dina ytterligare integritetsrättigheter som bosatt i vissa delstater i USA
Rättigheterna som beskrivs i detta avsnitt gäller endast om du är bosatt i en stat i USA som har en tillämplig och effektiv integritetslagstiftning som tillhandahåller nedanstående rättigheter.
  • Dataportabilitet : Du kan be om en nedladdningsbar kopia av din personliga information i ett maskinläsbart format. Du kan också begära att vi överför uppgifterna till någon annan där det är tekniskt möjligt.
  • Kunskap och tillgång : Du kan ha rätt att få veta mer om personlig information som vi har samlat in och lämnat ut under de senaste 12 månaderna. Du kanske kan komma åt, få information om insamling, syftet med behandlingen och eventuell delning som kan ha skett.
  • Radering : Du har rätt att begära att ParsBiz raderar den personliga information vi har samlat in om dig under vissa omständigheter.
  • Icke-diskriminering för utövandet av dina integritetsrättigheter : Du har rätt att inte få diskriminerande behandling av ParsBiz för utövandet av dina integritetsrättigheter.
  • Rättelse: Om du anser att någon personlig information vi har om dig är felaktig eller ofullständig kan du begära att vi ändrar, korrigerar eller kompletterar uppgifterna. Du kan även korrigera en del av denna information direkt genom att logga in på ditt konto, om du är kund. Kontakta oss så snart som möjligt om du upptäcker några felaktigheter eller ofullständigheter.
  • Välj bort att sälja eller dela din personliga information: Du har rätt att begära att ParsBiz slutar dela din personliga information i syftet med beteendereklam över sammanhang eller riktad reklam. Du kan välja bort att använda din cookie-identifierare för denna typ av delning genom att aktivera den globala integritetskontrollen på webbläsarnivå. ParsBiz säljer inte din personliga information som kan vara allmänt uppfattad. Du kan dock välja bort att din personliga information delas med vissa leverantörer som vi använder för att ge insikter om användarinteraktioner med vår webbplats och för att leverera annonser till dig.
  • Inget automatiskt beslutsfattande: Vi tar inget beslut om dig baserat enbart på automatiserad behandling, inklusive profilering; dock kan vissa funktioner i våra tjänster användas av våra kunder i beslutsfattande syfte.
Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för tredje parts direktmarknadsföringsändamål om du inte har samtyckt till ett sådant avslöjande.
Vi kommer att verifiera din begäran med ditt namn och din e-postadress. Beroende på typen av din förfrågan kan vi behöva ytterligare information för att verifiera din identitet. Du kan tillåta en agent att göra en begäran å dina vägnar att utöva dina integritetsrättigheter enligt tillämpliga Kaliforniens integritetslagar.
Om du är bosatt i Colorado kan du ha rätt att överklaga ParsBizs avslag på en begäran om individuella rättigheter.
För att utöva dina rättigheter eller för att tillåta ditt auktoriserade ombud att utöva dina rättigheter, vänligen skicka in, eller låt ditt auktoriserade ombud skicka in, en biljett via vår Portal för begäran om åtkomst för registrerade , eller kontakta vårt sekretessteam på Support@ParsBiz.com .
Avsluta prenumerationen från vår e-postlista
Du kan hantera dina kommunikationsinställningar genom följande metoder:
Dessa val gäller inte tjänstaviseringar eller annan nödvändig kommunikation som anses vara en del av vissa appar och tjänster, som du kan få periodiskt om du inte slutar använda eller avbryter appen eller tjänsten i enlighet med dess villkor.
HUR VI HÅLLER DIN PERSONLIGA INFORMATION SÄKER
Att hålla din information säker är viktigt för oss. Vi har vidtagit lämpliga åtgärder utformade för att minska risken att din personliga information kan bli föremål för förlust, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande, ändring eller förstörelse.
För mer information om ParsBiz säkerhetsåtgärder, vänligen besök Säkerhetsförtroendecenter .
HUR LÄNGE VI BEVARAR DINA PERSONUPPGIFTER
Vi kommer inte att behålla dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla de syften för vilka informationen ursprungligen samlades in, såvida inte en längre lagringsperiod krävs eller tillåts enligt lag, av juridiska, skattemässiga eller regulatoriska skäl, eller andra legitima och lagliga affärsändamål .
Där vi inte har något pågående legitimt affärsbehov att behandla din personliga information kommer vi antingen att radera eller anonymisera den.
INTERNATIONELLA DATAÖVERFÖRINGAR
Dina personuppgifter kan komma att överföras till, och behandlas i, andra länder än det land där du är bosatt. Specifikt kan information som samlas in i det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES") och Storbritannien överföras till och lagras på våra servrar i USA och Schweiz, och potentiellt i andra länder där våra koncernföretag och tredjepartstjänsteleverantörer och partners verkar. Dessa länder kan ha dataskyddslagar som skiljer sig från lagarna i ditt land (och i vissa fall kanske inte är lika skyddande).
Datasekretessramar (EU-US DPF, UK Extension, Swiss-US DPF)
ParsBiz LLC. överensstämmer med EU-US Data Privacy Framework (EU-US DPF), UK Extension to EU-US DPF och Swiss-US Data Privacy Framework (Swiss-US DPF) som fastställts av US Department of Commerce. ParsBiz har certifierat till det amerikanska handelsdepartementet att de följer EU-US Data Privacy Framework Principles (EU-US DPF Principles) när det gäller behandlingen av personuppgifter som erhållits från Europeiska Unionen i tillit till EU-US DPF och från Storbritannien (och Gibraltar) i beroende av Storbritanniens utvidgning till EU-US DPF. ParsBiz har certifierat till det amerikanska handelsdepartementet att det följer Swiss-US Data Privacy Framework Principles (Swiss-US DPF Principles) med avseende på behandlingen av personuppgifter som erhållits från Schweiz i förlitande på Swiss-US DPF. Om det finns någon konflikt mellan villkoren i denna integritetspolicy och EU-US DPF-principerna och/eller Swiss-US DPF-principerna, ska principerna gälla. För att lära dig mer om programmet Data Privacy Framework (DPF) och för att se vår certifiering, besök https://www.dataprivacyframework.gov/ .
Data som behandlas och syften med databehandling
Se de relevanta avsnitten i detta meddelande, avsnitt VILKEN PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN och HUR VI ANVÄNDER DINA PERSONUPPGIFTER , för information om de datakategorier som behandlas av ParsBiz som registeransvarig för våra egna vägnar och syftena.
Som bearbetare till våra kunder behandlar ParsBiz personuppgifter som kunder väljer att skicka till tjänsterna som kundgenererat innehåll, samtalsinformation, användningsdata och kontoinformation. Syftet med sådan behandling är tillhandahållande, underhåll, support och förbättring av tjänsterna.
Typ av tredje part som ParsBiz lämnar ut personuppgifter och syften till
Se relevant avsnitt i detta meddelande: HUR, VARFÖR OCH VILKEN PERSONLIG INFORMATION VI DELAR MED TREDJE PART för mer information om vilken typ av tredje part ParsBiz lämnar ut personuppgifter till och för vilka ändamål.
Oberoende regressmekanism
Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar kring detta meddelande kan du kontakta oss på privacy@ParsBiz.com . I enlighet med EU-US DPF och UK Extension to EU-US DPF och Swiss-US DPF, åtar sig ParsBiz att samarbeta och följa rekommendationerna från panelen som inrättats av EU:s dataskyddsmyndigheter (DPA) och UK Information Commissioner's Office (ICO) och Gibraltar Regulatory Authority (GRA) och den schweiziska federala dataskydds- och informationskommissionären (FDPIC) med avseende på olösta klagomål rörande vår hantering av personuppgifter som tagits emot i förtroende från EU-US DPF och Storbritannien Utvidgning till EU-US DPF och Swiss-US DPF. Under vissa förhållanden kan individer åberopa bindande skiljedom via Data Privacy Framework Panel. För mer information, se bilaga I till EU-US Data Privacy Framework Principles.
Kronofogdemyndigheten
Federal Trade Commission har jurisdiktion över ParsBizs efterlevnad av EU-US Data Privacy Framework (EU-US DPF) och UK Extension to EU-US DPF, och Swiss-US Data Privacy Framework (Swiss-US DPF).
Lagliga förfrågningar om personlig information
Snälla se https://www.ParsBiz.com/legal/policies/data-request-guidelines.html för information om hur ParsBiz svarar på lagliga förfrågningar från offentliga myndigheter om att ParsBiz ska lämna ut personlig information.
Individuella rättigheter till åtkomst och att begränsa användning och avslöjande
Se relevant avsnitt i detta meddelande HUR VI RESPEKTERAR DINA INTEGRITETSRÄTTIGHETER för information om hur individer kan utöva sina rättigheter att få tillgång till sina personuppgifter och för att begränsa användningen och avslöjandet av sina personuppgifter.
Ansvar för vidareöverföringar
I samband med en vidareöverföring har ParsBiz ansvaret för behandlingen av personlig information som den tar emot under EU-US DPF, UK Extension to EU-US DPF och Swiss-US DPF och överför sedan till en tredje part som agerar som ombud för dess räkning. ParsBiz förblir ansvarigt enligt EU-US DPF-principerna om dess agent behandlar sådan personlig information på ett sätt som är oförenligt med principerna, såvida inte ParsBiz bevisar att det inte är ansvarigt för den händelse som ger upphov till skadan.
Standardavtalsklausuler
ParsBiz har vidtagit (i) lämpliga skyddsåtgärder, inklusive efterlevnad av de standardavtalsklausuler som antagits av Europeiska kommissionen för överföring av din personliga information utanför EES, Storbritannien och Schweiz till ParsBiz, och (ii) ytterligare tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att personlig information kommer att förbli skyddad i enlighet med detta meddelande och eventuella tillämpliga lagar.
BARNENS INTEGRITET
ParsBiz tillhandahåller inte medvetet produkter eller tjänster direkt till barn under 16 år, eller samlar in eller ber om personlig information från eller om barn under 16 år utanför skolutbudet, vilket är föremål för Barns COPPA-meddelande . Om du tror att ett barn under 16 år har lämnat ut personlig information till ParsBiz utanför skolutbudet, vänligen kontakta Support@ParsBiz.com .
Om du har fått en mötesinbjudan för ditt barn från en lärare eller skola, eller för information om hur ParsBiz hanterar personuppgifter som en del av skolerbjudandet, vänligen besök: www.ParsBiz.com/legal/childrens-privacy-notice-school-parental-notification .
TREDJE PARTS WEBBPLATSER
Detta meddelande gäller inte, och är inte heller ansvariga för, integritet, information eller annan praxis från tredje part, inklusive tredje part som driver någon webbplats eller tjänst som webbplatsen eller apparna länkar till, inklusive men inte begränsat till webbplatser för sociala medier. Inkluderingen av en länk på webbplatsen eller apparna innebär inte att vi stöder den länkade webbplatsen eller tjänsten. Du bör kontrollera integritetsmeddelandena för dessa webbplatser innan du lämnar din personliga information till dem.
BLOGGAR OCH FORUM
Vår webbplats erbjuder offentligt tillgängliga bloggar eller gemenskapsforum. Du bör vara medveten om att all information du tillhandahåller i dessa områden är offentlig och kan läsas, samlas in och användas av andra som har tillgång till dem och kan finnas kvar på det offentliga forumet på obestämd tid. För att begära borttagning av din personliga information från vår blogg eller gemenskapsforum kan du skicka in en begäran via vår onlineportal. I vissa fall kanske vi inte kan ta bort din personliga information, i så fall kommer vi att meddela dig om vi inte kan göra det och varför. Vi uppmuntrar alla användare att vara försiktiga när de tillhandahåller personlig information i bloggar och gemenskapsforum.
UPPDATERINGAR AV DETTA MEDDELANDE
Vi kan uppdatera detta meddelande då och då som svar på ändrad juridisk, teknisk eller affärsmässig utveckling. Om vi ​​gör ändringar i vårt meddelande kommer vi att lägga upp dessa ändringar på den här sidan förutom att uppdatera "Senast uppdaterad" eller ikraftträdandedatumet högst upp på denna webbsida. Om vi ​​gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig antingen genom att skicka ett e-postmeddelande till dig eller genom att lägga upp ett meddelande om sådana ändringar på framträdande plats på denna sida innan sådana väsentliga ändringar träder i kraft.

KONTAKTA OSS
Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar kring detta meddelande, vänligen maila vårt dataskyddsombud på Support@ParsBiz.com. Eller så kan du skriva till oss på:
ParsBiz, LLC.
Attn: ParsBiz Chief Privacy Officer
1453 3rd Street Promenade,
Santa Monica, Kalifornien 90401
USA